Παρασκευή 1 Ιανουαρίου 2016

Χειμερινή εκδρομή 3ης και 7ης Ομάδων Ν/Π Λευκού Πύργου, 27-30.12.2015


   Μια ακόμη φοβερή και αξέχαστη εκδρομή προστέθηκε στο ενεργητικό μας! Προορισμός ήταν η γνώριμη για εμάς Δράμα, με τη διαφορά ότι τώρα φιλοξενηθήκαμε στο 10 Δημοτικό Σχολείο, το οποίο βρίσκεται μέσα στην πόλη. 


    Την πρώτη μέρα, οι ενωμοτίες ασχολήθηκαν με τη διακόσμηση των γωνιών τους, καθώς και με την κατασκευή χειροτεχνιών. Το βράδυ, μας βρήκε στο σταθμό του ΟΣΕ, για ένα μοναδικό βραδινό περιπέτειας!
    Η δεύτερη μέρα, ξεκίνησε με το ενωμοτιακό πρωτάθλημα "Scouts Guiness Records", στο οποίο η κάθε ενωμοτία προσπαθούσε μέσα από τα 8 αθλήματά του να μαζέψει τους περισσότερους βαθμούς, προκειμένου να πλαισιώσει την ομάδα του γνωστού "Usain Bolt ". Ακολούθησε ενωμοτιακό μαγείρεμα. Το απόγευμα περιελάμβανε πρόβα με τη βοήθεια του "Mozart" για τη συναυλία της επόμενης ημέρας και βόλτα στην Ονειρούπολη, όπου οι ενωμοτίες καλούσαν τον κόσμο να απαντήσει σε ερωτήσεις σχετικές με αυτόν το θεσμό. Δεν παραλείψαμε φυσικά να κάνουμε βόλτα με το τρενάκι!  Στο τέλος της ημέρας, διασκεδάσαμε παίζοντας το "Δεν έχω προσκοπικά λόγια", προσπαθώντας να βρούμε λέξεις ή και ολόκληρους στίχους από γνωστά τραγούδια!
    Η επόμενη μέρα, που για πολλούς θεωρήθηκε η καλύτερη, ξεκίνησε με επίσκεψη στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας του Παρανεστίου και συνεχίστηκε με extreme sports (τοξοβολία, αναρρίχηση και flying fox), δίπλα στο Νέστο! Γυρνώντας πίσω στη Δράμα, οι ενωμοτίες μαγείρεψαν για δεύτερη φορά μόνες τους και αργότερα, παρουσίασαν στον "Mozart" και το ενθουσιώδες κοινό του τα μιούζικαλ που είχαν ετοιμάσει!
   Η Τετάρτη μας βρήκε στο δρόμο της επιστροφής για Θεσσαλονίκη, με τις αναμνήσεις να έχουν "γεμίσει" για μια ακόμη φορά τα σακίδιά μας! 

   Μπορεί το αρχικό πλάνο να "έλεγε" Κοζάνη, αλλά λόγω του μικρού αριθμού παιδιών της Ομάδας μας, αυτό δεν κατέστη δυνατό. Για αυτό λοιπόν, ευχαριστούμε θερμά την 7η Ομάδα και συγκεκριμένα τον Αρχηγό της, που κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή δέχτηκε μετά χαράς να πάμε κοινή εκδρομή! Ακόμη, ευχαριστούμε το διευθυντή του 10ου Δημοτικού Σχολείου που μας φιλοξένησε, καθώς και τους προσκόπους της Δράμας, για τη σημαντική βοήθεια που μας παρείχαν πριν και κατά τη διάρκεια της εκδρομής μας!
   Κλείνοντας, ευχόμαστε το 2016 να φέρει στη ζωή μας νέα ελπίδα, νέες προσδοκίες και να αφήσει στο παρελθόν τις πίκρες. Να βλέπουμε μπροστά και να χαμογελάμε! Μακάρι το νέο έτος να είναι καλύτερο και για τα 2 Συστήματα!
   Ακολουθούν λίγες από τις στιγμές της εκδρομής μας. Για να δείτε όλες τις φωτογραφίες καθώς και τα βίντεο από τα extreme sports, ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο:































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου