Σάββατο 23 Απριλίου 2016

Διήμερη εκδρομή 3ης και 7ης Ομάδας στο Χορτιάτη!

Τι και αν οι προγνώσεις "έλεγαν" βροχή; Εμείς δεν "μασήσαμε" και ανεβήκαμε στο γνώριμο για εμάς μέρος, για να ζήσουμε 2 μέρες γεμάτες παιχνίδι!

Το ραντεβού των δύο Ομάδων δόθηκε στην πλατεία του χωριού και από κει, ξεκινήσαμε όλοι μαζί την ανάβαση, με προορισμό το φιλόξενο πλάτωμα "Τρία Αδέρφια". 
Με την άφιξή τους οι ενωμοτίες, χωρίς να χάσουν χρόνο, ξεκίνησαν τη διαμόρφωση του χώρου τους, στήνοντας αρχικά τις σκηνές τους. Όσο περνούσε η ώρα, έφτιαχναν απαραίτητες για τη διαβίωση στο ύπαιθρο κατασκευές, όπως σακιδιοθήκες και σκουπιδοθήκες. Οδεύοντας προς τη νύχτα, ανάψαμε φωτιά, προκειμένου να ετοιμάσουμε το φαγητό μας. Κάπου εκεί ξεκίνησε η βροχή, που μπορεί να μας καθυστέρησε λίγο στο μαγείρεμα, αλλά μας βρήκε προετοιμασμένους όσον αφορά την προστασία από αυτή. Η μέρα έκλεισε με παιχνίδι περιπέτειας, στο τέλος του οποίου ανακοινώθηκε η μεγάλη έκπληξη: Η πραγματοποίηση κοινής κατασκήνωσης τον Ιούλιο στο Παλιούρι!
Η επόμενη μέρα συνεχίστηκε με μικρές δοκιμασίες προσκοπικών γνώσεων, μέσα από τις οποίες οι ενωμοτίες συγκέντρωναν πόντους για τη μεγάλη μάχη που ακολούθησε και ανέδειξε το μεγάλο νικητή! Έπειτα, μαγειρέψαμε για τελευταία φορά και σιγά σιγά πήραμε το δρόμο της επιστροφής, γεμάτοι χαρά και ανυπομονησία για την καλοκαιρινή κατασκήνωση!







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου