Σάββατο 30 Απριλίου 2016

Ευχές για καλή Ανάσταση!



"Ανάστα ο Θεός, κρίνον την γην ότι συ κατακληρονομήσεις εν πάσι τοις εθνεσι".

Με αυτούς τους στίχους η Αγία μας Εκκλησία προμηνύει το κοσμοσωτήριο γεγονός στο οποίο καλούμαστε να γίνουμε μέτοχοι την αποψινή νύχτα, την Ανάσταση από τους νεκρούς, του Θεού και Λόγου, του Λυτρωτή του κόσμου Ιησού Χριστού. Ανάσταση και ήττα του θανάτου, Ανάσταση και χαρά σε όλον τον κόσμο, Ανάσταση και ελπίδα για όλους τους λαούς. Ελπίδα που δεν πρέπει να χαθεί στο σκοτάδι των ημερών μας. Μα τι μας δίδαξε άραγε με την ζωή, την θυσία και την ένδοξο Του Ανάσταση ο Κύριος; Αν μη τι άλλο, την απέραντη αγάπη, την αγάπη προς όλους αδιακρίτως. Αδελφοί, ας γίνουμε κοινωνοί του χαρμόσυνου της Αναστάσεως μηνύματος, κοινωνοί του Ευαγγελίου και φορείς αυτής της αγάπης χωρίς όρια, που ξεπερνά κάθε μας προκατάληψη, που μπορεί και πρέπει να πατάξει την κακία, το μίσος και τη βία που κατατρέχουν τόσους συνανθρώπους μας ανά την υφήλιο. Το ανέσπερο Φως της Αναστάσεως, που όλοι απόψε θα φέρουμε στα σπίτια μας, ας φωτίσει τις καρδιές μας προς αυτήν την κατεύθυνση, για έναν κόσμο όπως αξίζει πάνω απ' όλα στα παιδιά μας.

Ευλογημένο Πάσχα για εσάς και τις οικογένειες σας!
Καλή Ανάσταση!
Οι Βαθμοφόροι του 3ου Σ.Ν.Θ.



1 σχόλιο:

  1. Χριστός Ανέστη!
    Από τα πέρατα του κόσμου, εύχομαι καλή δύναμη στους Βαθμοφόρους μας, εν όψει κατασκηνώσεων, καλή επιτυχία στα παιδιά μας, εν όψει εξετάσεων και καλή υπομονή και κουράγιο στους γονείς μας.
    Να προσφέρετε αγάπη χωρίς να προσβλέπετε να λάβετε αγάπη: Το συναίσθημα του να αγαπάς είναι πάντα δυνατότερο από του να αγαπιέσαι.
    Βασίλης Ντριάνκος
    Ινδικός Ωκεανός

    ΑπάντησηΔιαγραφή