Πέμπτη 14 Ιουλίου 2016

Κατασκήνωση 3ης και 7ης Ομάδας Ναυτοπροσκόπων, 14-26/07!

Ο στόχος που τέθηκε πέρυσι για τις δύο Ομάδες με τη λήξη της προηγούμενης κατασκήνωσης, ήταν σαφής: "Και του χρόνου ακόμα πιο μακριά!" Και επειδή... είμαστε φτιαγμένοι για τα δύσκολα, τα καταφέραμε και διανύσαμε σύνολο περίπου 140 μίλια!

Τελικός προορισμός για φέτος το μακρινό Παλιούρι, σε έναν πανέμορφο χώρο, στον οποίο τύχαμε θερμότατης φιλοξενίας από τον κ. Σαββίδη και τον ευχαριστούμε πολύ για αυτό.  
Μέσα σε 13 μέρες μακριά από την καθημερινότητα, είχαμε την ευκαιρία να:
  • Επεκτείνουμε τις ναυτικές γνώσεις μας, εκπαιδευόμενοι μάλιστα στη διακυβέρνηση ενός ιστιοφόρου σκάφους
  • Να "γευτούμε" μερικές από τις πολλές παραλίες της Χαλκιδικής
  • Και φυσικά να παίξουμε! Το "μενού" περιελάμβανε μεταξύ άλλων προσκοπική Ολυμπιάδα αθλημάτων, παραδοσιακά παιχνίδια απ όλο τον κόσμο, εκδρομή σε κοντινή παραλία αλλά και αφιέρωμα στο ελληνικό τραγούδι και βραδινά παιχνίδια περιπέτειας!
Πρόκειται λοιπόν για μια ακόμη "δυνατή" εμπειρία, η οποία θα μας αφήσει ανεξίτηλες στιγμές για πάντα!

Κλείνοντας, θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά όλο το Επιτελείο της κατασκήνωσης που εργάστηκε σκληρά για την επιτυχία αυτού του δύσκολου εγχειρήματος, αλλά και τις επιχειρήσεις, που με την προσφορά των προϊόντων τους, στάθηκαν αρωγοί στην προσπάθειά μας. 
Και επειδή ως γνωστόν, το τέλος μιας κατασκήνωσης σηματοδοτεί την αρχή της επόμενης, υπομονή μέχρι του χρόνου!
Καλό υπόλοιπο διακοπών σε όλους!








*Εάν επιθυμείτε να δείτε περισσότερες φωτογραφίες από την κατασκήνωσή μας, μπορείτε να γίνετε μέλος στο γκρουπ μας στο facebook, πατώντας εδώ και στη συνέχεια να αναζητήσετε την αντίστοιχη δημοσίευση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου