Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016

Η νέα προσκοπική χρονιά αρχίζει... Έλα και εσύ στην παρέα μας!

Θέλετε το παιδί σας να ζήσει "μαγικές" βραδιές κάτω από τα άστρα;














Να ανακαλύψει τις ομορφιές της χώρας μας, μέσα από αξέχαστες εκδρομές;





Να βιώσει την εμπειρία της ιστιοπλοΐας με παραδοσιακό δικάταρτο σκάφος; 




 







Να αποκτήσει γνώσεις, που θα του φανούν χρήσιμες για όλη του τη ζωή;













Να κάνει κάθε Κυριακή και κάτι διαφορετικό;












Να δημιουργήσει παντοτινές και γερές φιλίες;


Τότε ελάτε να γνωρίσετε τη μεγαλύτερη κίνηση για νέους σε όλο τον κόσμο! Με πάνω από 20 εκατομμύρια μέλη παγκοσμίως, ο προσκοπισμός προσφέρει στο παιδί κάτι μοναδικό: Να μάθει να συνεργάζεται, να ανακαλύπτει νέες κλίσεις, να ζήσει νέες εμπειρίες. Οι δραστηριότητές μας περιλαμβάνουν θέματα από τους πέντε τομείς ενδιαφερόντων και προσφέρουν στους νέους ευκαιρίες για ηθική, πνευματική, σωματική και κοινωνική ανάπτυξη, καθώς και δυνατότητες για διεύρυνση των ατομικών ικανοτήτων τους.

Το 3ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Παύλου Μελά, προσφέρει εδώ και 87 χρόνια το παιδαγωγικό έργο του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων στη νεολαία της Θεσσαλονίκης, μέσω του προγράμματος που επιμελούνται τα ενήλικα στελέχη του, ενώ διαθέτει στόλο από τρεις ξύλινες παραδοσιακές λέμβους που βρίσκονται στο Νεώσοικο των Ναυτοπροσκόπων της πόλης, στην Καλαμαριά. Το 2009 μετέφερε το κέντρο των δραστηριοτήτων του από το κέντρο της πόλης στη Σταυρούπολη και πλέον αποτελεί το μόνο Ναυτοπροσκοπικό Σύστημα στις Δυτικές Συνοικίες της πόλης μας.

Αγαπητοί γονείς, δώστε την ευκαιρία στα παιδιά σας να ζήσουν αυτή την εμπειρία και θα διαπιστώσετε ότι θα αποκομίσουν σημαντικά οφέλη, για όλη τη ζωή τους.

Τέλος, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι την προσεχή Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου και ώρα 10:30, θα πραγματοποιήσουμε τον Aγιασμό του Συστήματός μας στη Βάση Ναυτοπροσκόπων Θεσσαλονίκης (Νικολάου Πλαστήρα 2). Όσοι και όσες παρευρεθείτε, θα έχετε την ευκαιρία να πάρετε μια πρώτη "γεύση" από τα σκάφη μας, κάνοντας ιστιοπλοΐα! Θα ήταν μεγάλη μας χαρά να σας δούμε από κοντά και να σας γνωρίσουμε!
  
Εάν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για εμάς, μη διστάσετε να μας καλέσετε οποιαδήποτε στιγμή στα τηλέφωνα: 6980696896, 6951903984 και 6985608720.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου