Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2016

44οι Ναυτοπροσκοπικοί Αγώνες Τ.Ε. Λευκού Πύργου!


Η παράδοση συνεχίστηκε για μια ακόμη χρονιά (συγκεκριμένα για 44η συνεχόμενη!) και το Σαββατοκύριακο 17-18 Σεπτεμβρίου οι ναυτοπρόσκοποι της Θεσσαλονίκης ανταμώσαμε, προκειμένου να συμμετάσχουμε στους αγώνες που διοργάνωσε η Τοπική Εφορεία Λευκού Πύργου Ναυτοπροσκόπων!


Τα αγωνίσματα τα οποία διεξήχθησαν και για μια ακόμη χρονιά προσέφεραν δυνατές συγκινήσεις, ήταν τα εξής: μικρή κωπηλατική (στην οποία συμμετέχουν τα παιδιά 11-14 χρονών), μεγάλη κωπηλατική  (στην οποία συμμετέχουν τα παιδιά 15-17 χρονών, καθώς και οι ενήλικοι εθελοντές), κωπηλασία και ιστιοπλοΐα παλαιών ναυτοπροσκόπων και το σλάλομ, ένα νέο αγώνισμα, στο οποίο οι κυβερνήτες των σκαφών καλούνται να περάσουν "ζικ-ζακ" από 3 σημαδούρες , χωρίς τη χρήση πηδαλίου!

*Η ιστιοπλοΐα νέων που ήταν προγραμματισμένη να διεξαχθεί την Κυριακή, αναβλήθηκε λόγω άπνοιας και θα πραγματοποιηθεί στις 23 Οκτωβρίου, στο πλαίσιο της εκδήλωσης "Βότσεια 2016", μπροστά στο Λευκό Πύργο. 

Το Σύστημά μας, στις 2 αυτές μέρες, είχε πολύ καλό απολογισμό, καθώς κατέκτησε ένα χρυσό μετάλλιο στο σλάλομ και 2 αργυρά (ένα στην ιστιοπλοΐα παλαιών ναυτοπροσκόπων και ένα στον τελικό της μεγάλης κωπηλατικής). Στην μικρή κωπηλατική τερματίσαμε 4οι, ενώ στην κωπηλασία παλαιών ναυτοπροσκόπων 6οι.





Παρακάτω, μπορείτε να δείτε ορισμένα στιγμιότυπα από τα αγωνίσματα της μικρής και της μεγάλης κωπηλατικής και να νιώσετε τον παλμό των αγώνων!







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου