Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017

Κατασκήνωση 3ης και 7ης Ομάδας Ναυτοπροσκόπων 2017!

Αφού τα προηγούμενα δύο χρόνια περιπλανηθήκαμε στις πανέμορφες παραλίες του Τορωναίου κόλπου και μιας και μας αρέσει να ανακαλύπτουμε νέα μέρη, οι 2 Ομάδες φέτος κάναμε στην κυριολεξία ένα βήμα πιο πέρα και από τις 17 έως τις 25 Ιουλίου δοκιμάσαμε τις δυνάμεις μας στο Σιγγιτικό!

Η κατασκήνωσή μας λοιπόν στήθηκε δίπλα στην πανέμορφη «Ακτή Καρύδι», στη Βουρβουρού και μεταξύ άλλων περιελάμβανε παιχνίδια με πρωτότυπα αθλήματα, παιχνίδια στη θάλασσα, παιχνίδια περιπέτειας και φυσικά ταξίδι με τα σκάφη μας «Σαλαμινία» και «Πρωτέα», με διανυκτέρευση στο νησάκι «Διάπορος». Μια εμπειρία διαφορετική, που σίγουρα άξιζε τον κόπο!
Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον παλαιό Βαθμοφόρο του 5ο Συστήματος Ναυτοπροσκόπων Δήμο Πορφυρίδη για την ευγενική παραχώρηση του χώρου που κατασκηνώσαμε, αλλά και τους γονείς και παλαιούς Βαθμοφόρους των δύο Συστημάτων, που χωρίς την πολύτιμη συνεισφορά τους, δε θα είχαμε καταφέρει τόσα πολλά! 
Από όλους εμάς, ευχές για καλό υπόλοιπο καλοκαιριού! Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το Σεπτέμβριο, με την πραγματοποίηση των ναυτοπροσκοπικών αγώνων! 
Και όπως λέει και η κραυγή της κατασκήνωσής μας… «3η και 7η και πάλι, οικογένεια μεγάλη, νέα μέρη εξερευνούμε, φοβερές στιγμές να ζούμε»!
Και του χρόνου να είμαστε γεροί!
Για περισσότερες φωτογραφίες, επισκεφθείτε τη σελίδα μας στο facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου