Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2015

Επίσκεψη στον Α.Σ. Α.Με.Α "Ελπίδα Θεσσαλονίκης", 6.12.2015


Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων Με Αναπηρία (Α.Με.Α) στις 3 Δεκεμβρίου, αφιερώσαμε τη σημερινή μας δράση σε αυτή την ημέρα!


Η Ομάδα μας, επισκέφθηκε τον Αθλητικό Σύλλογο Α.Με.Α "Ελπίδα Θεσσαλονίκης", μέλη του οποίου μας περίμεναν στο Καυτατζόγλειο Στάδιο.

Εκεί ο κος Χρήστος, ο προπονητής , μας ενημέρωσε για το σύλλογο, τις διάφορες κατηγορίες αθλητών και τα αθλήματα, για το πρόγραμμα που ακολουθεί ένας αθλητής, τον τρόπο διεξαγωγής αγώνων,
ενώ παράλληλα οι αθλητές πραγματοποιούσαν τις προπονήσεις τους. Επίσης, ενημερωθήκαμε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει τόσο ο σύλλογος όσο και οι αθλητές του.

Στη συνέχεια, ήρθαμε σε επαφή με τους ίδιους τους αθλητές και μιλήσαμε με τον καθένα ξεχωριστά, ανακαλύπτοντας τη σημασία του αθλητισμού στη ζωή τους. Επίσης, μοιράστηκαν μαζί μας τις τεχνικές της σφαιροβολίας, της δισκοβολίας και του ακοντισμού, καθώς επίσης και τους πιο σημαντικούς αγώνες και διακρίσεις τους!

Φυσικά, ο προπονητής και οι αθλητές προθυμοποιήθηκαν να μας προπονήσουν, αλλά χρειαζόμαστε πολλές προσπάθειες ακόμα για να τα καταφέρουμε!

Αναμφισβήτητα, η σημερινή δράση θα μείνει χαραγμένη στο μυαλό και την καρδιά μας.

Ευχαριστούμε τον Αθλητικό Σύλλογο Α.Με.Α "Ελπίδα Θεσσαλονίκης" για τη μοναδική εμπειρία να γνωρίσουμε τη δραστηριότητά τους, και τους ευχόμαστε ολόψυχα να έχουν πάντα νίκες και διακρίσεις, το αξίζουν και με το παραπάνω άλλωστε!!!

Μάθετε περισσότερα για τον Αθλητικό Σύλλογο Α.Με.Α "Ελπίδα Θεσσαλονίκης" εδώ:


Ακολουθούν φωτογραφίες από τη δράση μας:















2 σχόλια:

  1. Πολύ όμορφη επιλογή δράσης. Μπράβο! Με τέτοιες δράσεις γίνεται συνείδηση ο κόσμος που ζούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ήταν μόνο η αρχή! Ελπίζουμε στο μέλλον να έρθουμε σε επαφή και με περισσότερες κοινωνικές ομάδες και την καθημερινότητά τους!!!

      Διαγραφή